Sobre nosaltres

La posada en marxa d'aquest cicle de cinema, Maquiavila, ha estat possible gràcies a l'impuls i el treball de l'equip organitzador. 

Un grup de persones cinèfiles, docents i expertes en gestió cultural que han dedicat molt de temps i moltes energies a visionar i analitzar les pel·lícules que seran projectades i a triar i convidar als ponents i experts que debatran després de les projeccions.

Equip organitzador

Alberto Andrés Aguirre

Professor de secundària jubilat, formador de professors, historiador i amant del cinema i del diàleg com a instruments de transformació i de trobada.

Carmen Aranda López

Professora de secundària jubilada, matemàtica i aficionada al cinema.
Que la força ens acompanye en aquest viatge!

Roberto Cabezas Moreno

Membre del grup de recerca Criteri-Socioeconomia Crítica i Territori (Institut Universitari d'Estudis d'Amèrica Llatina-Universitat d'Alacant) i del consell de redacció de la revista Disjuntiva. Crítica de les Ciències Socials.
Després de guerres i conflictes, de molts festivals i diversos premis, crec en el cinema com a art i com a forma de diàleg.

Albert Alcaraz Santonja

Sociòleg i documentalista. Doctor per la Universitat d'Alacant. Arxiver municipal de La Vila Joiosa. Professor associat de la Universitat d'Alacant (Departament de Sociologia II).
Membre del grup de recerca Criteri-Socioeconomia Crítica i Territori (Institut Universitari d'Estudis d'Amèrica Llatina-Universitat d'Alacant) i del consell de redacció de la revista Disjuntiva. Crítica de les Ciències Socials.

Mar Llinares

Tècnica Superior en Cultura de l'Ajuntament de la Vila Joiosa des de 2002. Membre de la Comissió del Circuit Cultural Valencià de l'Institut Valencià de Cultura de la Generalitat Valenciana.
Màster en Gestió Cultural per l'Institut de Postgrau d'estudis Culturals i Comunicació de la Universitat d'Alcalà.
Llicenciada en Filosofia i Lletres. Secció de Geografia i Història per la Universitat d'Alacant Especialitat en Arqueologia.

Trajectòria professional de més de 25 anys està en relació amb la cultura tant en l'àmbit del patrimoni històric, com en l'arqueològic, de recerca i en el seu camp actual de gestió, programació i coordinació de la Cultura Municipal.

Col·laboradors

Paloma Seva

Estudiant del Grau en Disseny per la Universitat de Barcelona i dissenyadora d'interiors en actiu.
Apassionada de l'art en totes les seues facetes, entre elles el cinema. 

Marta Asensi

Guionista provinent d’una familia de músics professionals, afirma ser una apassionada pel cinema des de ben petita. Va estudiar el Grau de Cinematografia i Arts Audiovisuals a la Escuela TAI i va formar part fins 2020 de l’equip de comunicació TAI i d’ ATM Producciones. Actualment estudia Producció i Gestió d’Empreses Audiovisuals.

Rosa Llorca

Aficionada als moviments socials sobretot aquells que introdueixen temes reflexius i de caràcter psicològic. Li agrada molt contemplar com ha evolucionat la humanitat i com els sistemes polítics han condicionat aquest canvi ideològic. Dins del seu àmbit d'estudi es declara enamorada de les lletres i la literatura, sobretot les catalanes que són les que tracta en el seu dia a dia.

Jaume R. Lloret

Editor de televisió i publicitat amb un grau de Comunicació Audiovisual per la Universitat Politècnica de València i un màster en Muntatge Cinematogràfic per la Universitat Pompeu Fabra. Es defineix com un amant del cinema, la literatura i les llengües.

Sergio Cabezas

Llicenciat en Antropología per la Universitat de Granada. Ha realitzat distintes tasques en l'àmbit de la recerca social/cultural, i participat en l'instal·lació de campanyes electorals, aplicant mitjans i tècniques audiovisuals. Entre els seus principals interessos estàn el Cinema i la Política.